tiistai 2. maaliskuuta 2010

Vannoin, etten aloita tätä ensimmäistä postausta sillä perinteisellä liirumlaarumilla siitä, kuinka blogin aloittaminen ja etenkin ekan postauksen tekeminen tuntuu niin hankalalta. Pää kyllä pulppuaa ajatuksia, mutta kun ne pitäisi tähän kirjoitella niin kummasti tuntuu lyövän ihan tyhjää!

Olen siis 20-vuotias yliopistossa opiskeleva nuori nainen. Harrastuksiini kuuluu monipuolinen liikunta, kokkailu, matkustelu ja haaveilu. Olen terveysfriikki, mutta nykyisin onneksi kohtuuden rajoissa :) Toisaalta myönnän olevani tositosi laiska, kun sille päälle satun ja lykkään asioita huomiseksi, huomiseksi, no kyllä vielä huomennakin ehdin!



Blogin haluan olevan minulle omannäköiseni pieni hengähdysrako, johon kirjoittelen elämästäni ja elämättömyydestäni, koska joskus tulee niitäkin päiviä, jolloin kaikki tuntuu niin tappavan harmaalta ja tylsältä. Sen tarkemmin en halua blogini sisältöä rajata enkä myöskään esimerkiksi sitä, että kirjoitanko kirjakielellä vai en - fiiliksen mukaan mennään. Koska olen kielipoliisi joskus jopa ärsyttävyyteen asti, niin puhekielen kirjoittaminen tuntuu tosi hankalalta, kun en ole tottunut siihen. Toisaalta ei nää jutut kuulostas yhtään miulta, jos kaikki possessiivisuffiksit ja taivutusmuodot olisivat aina kohdillaan. Niitten kanssa kun saan temppuilla opiskelutöitten parissa jo ihan tarpeeksi, niin suon itelleni oikeuden höllätä välillä :)

Tämän enempää en itteäni esittele tämän postauksen yhteydessä, koska uskon että miun persoona, opiskelut, harrastukset ja muut tulee tutuiksi ja käsitellyiksi paljon luontevammin tulevien postauksien yhteydessä.

Ei kommentteja: