tiistai 23. maaliskuuta 2010

Lontoo mielessäin

Kun luennolla oikein väsyttää, voi ruveta vaikka haaveilemaan siitä mitä Lontoosta kannattaisi tuoda mukanaan ;)




Laura oli käynyt muutama vuosi sitten Lontoossa, ja kun kyselin vinkkejä omaa matkaani varten, niin ensimmäisenä tuli: "Hanki sieltä mies itelles!" :D Miehet ovat siellä kuulemma tosi komeita ja suomalaisiin verrattuna ah, niin hyväkäytöksisiä herrasmiehiä. Laura ei kuulemma pistäisi pahakseen vaikka toisin hänellekin yhden sikäläisen kaksilahkeisen, joten nähtäväksi jää että minkälaisten tuliaisten kanssa reissulta sitten palailen ;) Luentohan menikin sitten lontoolaismiehistä Lontoosta haaveillen.



Asiasta toiseen. Onko joukossa muita prosessikirjoittajia kuin minä? Olen tuota Sudenmorsian-tutkielmaa yrittänyt tässä illan mittaan kirjoitella, mutta tuntuu etten pääse eteenpäin kun aiemmasta tekstistä löytyy koko ajan jotain korjailtavaa ja kohta huomaan työstäneeni sitä jo useamman hetken eikä tutkielmani ole saanut yhtään lisäpituutta. Onneksi on vielä huomisilta jäljellä ja se perinteinen viimetippa, joka on edelleenkin paras motivoijani!



Äitini oli tänään Joensussa kokouksessa ja vähän odottelin josko hän olisi tullut käymään illalla luonani, niin innostuin vähän jopa siivoamaan. Kumman nopeasti nuo romukasat ja roskapussit saavat kyytiä, kun tietää että äiti saattaa olla tulossa käymään :D Niin ja ei hän sitten edes tullut vaan lähti ajelemaan kotiin päin, mutta onpahan ainakin asuntoni nyt muutamaa pölypalleroa puhtaampi :)

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania haaveiluja :) Toivottavasti reissusta tulee onnistunut!

Kauniit ja ihanan väriset paidat.

Anonyymi kirjoitti...

Hehe, kiitos kommentistasi! Ihanaa, että pidit Hangosta! Missä merkeissä siellä kävit, oliko kyseessä kenties Hangon Regatta? :D

Ann kirjoitti...

silkkis: Joo, odotukset ovat korkealla etenkin noiden "tuliaisten suhteen" ;) No ei vaan - eniten odotan sitä, että päästään ystävien kanssa viettämään aikaa, shoppailemaan ja näkemään kaikkea uutta :) Tuo vihreä paita onkin ihanan keväinen!

rrika: Ei ollut Hangon Regatta, vaan kesälomalla oltiin Tammisaaressa ja tehtiin sieltä päivän reissu Hankoon muuten vaan :)

elina kirjoitti...

OI oi lontooseen! pääsiskö matkalaukkuun? :D

Ann kirjoitti...

elina: Jos maksat ylikilomaksut, niin mikä ettei! ;)

anma kirjoitti...

Prosessikirjoittaminen löytyy myös täältä päin ongelmana!

(ahaha. ja lisäksi sanavahvistussanan nyt: frosessi (jes, tilannekomiikkaa!))

Ann kirjoitti...

PUSSAUSKOPPI: Jee nyt sain tuon prosessin päätökseen ja tutkielmani on vihdoin valmis! :) Oikeastaan tuo prosessikirjoittaminen on kai aika hyödyllistäkin, mutta kun itselläni aina kaikki jutut tuppaa jäämään viimetippaan niin yritäpä siinä ehtiä vielä prosessoimaan ;) Hahah, hyvin sattui tuo sana! :D