lauantai 20. maaliskuuta 2010

Jaksaa, jaksaa, vielä jaksaa!

Heeeeeeipä hei :) Tämä päivä on mennyt vähän siellätäällätuolla hiihtoladuilta zumbatunnille ja kaupoilta kirjallisuuden tutkielman pariin koneelle. Aikamoinen päivä taas, mutta toisaalta tykkään juuri tästä kun menoa riittää niin ei kerkeä tylsistymään :) Olen myymässä autoani, niin siitäkin olen tänään ehtinyt pitää äitini miesystävälle oikein asiantuntevia myyntipuheita - parhaillaan auto onkin hänellä koeajossa jäkismatsireissulla ja kohta palailee kotiin. Saa nähdä, syntyykö kaupat :) Toivottavasti, koska olen epäaktiivisen aktiivisesti kaupannut tuota pirssiäni jo jonkun aikaa, kun en tässä elämänvaiheessani sitä niin välttämättä tarvitse.


Kärsin zumban jälkeen ilmeisesti nestehukasta, kun vesimeloni ja ananas huusivat nimeäni niin kovasti! Eli toisinsanoen minulla iski hirmuinen himo niitä kohtaan :) Tulipa samalla ikävä Brasiliaan, jossa ostimme joka päivä ananaksia ja vesimeloneita, kun Suomen hintatasoon verrattuna ne olivat siellä lähes ilmaisia ja niiden makukin oli paljon aidompi ja raikkaampi kuin noissa Suomeen tuoduissa. Kuvamateriaalista päätellen innostuin noista ehkä vähän liikaakin ;) Minä suoraan zumbaamasta tulleena ilman minkäänlaista meikkiä, olkaa hyvät:

Kasvaahan se haba vaikka ananasta ja vesimeloniakin nostelemalla ;)

Oletkos siinä!

Smile!

Biiiiiiiig smile!

Nyt loppuillan Word saa luvan sauhuta, sen verran on vielä tekemistä Sudenmorsiamen kanssa.

6 kommenttia:

Ansku kirjoitti...

Hello! Kävit heittämässä mua kommentilla, niin päädyin sitten lukemaan koko blogisi läpi näinä varhaina aamuyön tunteina. :)

Vaikuttaa tosi kivalta tekstiltä ja jään varmasti jatkossakin seuraamaan sun blogin kehittymistä. :)

Onnea blogillesi!

Ann kirjoitti...

Ansku: Voi kiitos, tuollaiset kommentit lämmittävät aina tälllaisen aloittelevan bloggaajan mieltä! :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana paita, ja sä oot noisaa kuvissa ihan hassu! :D

Ann kirjoitti...

silkkis: Joo, jäin varmaan zumbasta vähän ylikierroksille mikä sitten käy kuvistakin ilmi ;) Tuosta paidasta tykkään itekin, vaikka se onkin ihan ikivanha! :)

laura kirjoitti...

hehe! oot huippu söpö nois hedelmä kuvissa :DD

Ann kirjoitti...

laura: Hahah, kiitos :D