maanantai 8. maaliskuuta 2010

Naisellista naistenpäivänä

Onneksi satuin käymään tänään Sokoksella, jossa oli tietämättäni menossa parhaillaan joku kauneusteemaviikko :) Lumenen ständillä luvattiin, että jokaisen heidän tuotteensa ostaneelta lakataan kynnet kaupanpäälle. Alunperin olin menossa ostamaan juurikin erästä Lumenen tuotetta, joten tuon tarjouksen takia ei edes tullut tehtyä mitään ylimääräistä ostosta!




Sain valita värin reilusta paristakymmenestä vaihtoehdosta ja päädyin Quick&Chick -sarjan yhteen tämän kevään uutuusväreistä. Lakkaan kynsiäni tosi harvoin, joten ajattelin että kun saan valita niin otetaan sitten kerralla näyttävän väri ;)


Täytyyhän sitä naistenpäivänä olla naisellinen kynsiään myöten! ;) ...tai ainakin kynsien osalta, sillä kuljin tänään koko päivän liikuntavaatteissa, kun kävin luentojen välissä salilla.


Ihanaa naistenpäivän iltaa kaikille! :) Muistakaahan, että vaikka tasa-arvoasioissa löytyy Suomessakin yhä parantamisen varaa, niin me suomalaiset naiset olemme silti aikamoisen onnellisessa ja etuoikeutetussa asemassa koko maailman mittapuuhun verrattuna! :)

Ei kommentteja: