keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

My Nomination

Tunnen itseni hieman myöhännäisherännäiseksi joidenkin asioiden suhteen, tai en tiedä että onko se sittenkin vain sitä, että sytyn joskus uusille villityksille hieman hitaasti. Usein käy niin, että ajattelen jostain hittiasiasta sen yleistyessä, että "tuota en ainakaan hanki" tai että "ihan tylsää kun kohta kaikilla on tuollainen" ja sitten sen hankkiminen jää vaikka oikeasti tykkäisin siitä. Tai sitten olen vain tosi fiksu, ja odotan mitkä tuotteet jäävät elämään sen isoimman alkubuumin jälkeen ;)


Yksi tuollainen juttu on ainakin Nomination-rannekoru, jonka löysin vasta reilu kuukausi sitten. En ollutkaan aiemmin tajunnut, että noihinhan saa ihan oikeasti tyylikkäitä ja kivoja paloja eikä ainoastaan jotain horoskooppimerkkejä tai hymynaamoja. Ostin itse rannekkeen lisäksi yhden palan ja tuosta helmiäisvaaleanpunaisesta kivestä tykkään kyllä kovin :) Uusia paloja hankin jos hankin, ja haluaisinkin niiden olevan tuon kiven kanssa yhteensopivia. Sanoinkin tuossa jo äidilleni että jos hän mielii hankkia minulle tuohon jonkun palan niin ei pliis mitään ihmeellistä härpäkettä vaan joku yksinkertainen.



Jonkun mielestä Nominationit saattavat olla jo mennen talven lumia, mutta mielestäni koru on kuitenkin melko ajaton ja sopii miltei kaikenlaisten asujen kanssa. Se on tarpeeksi siro, mutta ei silti mikään liian hentoinen. Juuri kiva koru kaltaiselleni ei-niin-korufriikille, joka tykkää helpoista ja simppeleistä asusteista!


3 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Sain äidiltäni vähän aikaa sitten samanlaisen helmellä varustetun laatan :) !

Ann kirjoitti...

Helmi, tuo on kyllä niin ihana laatta! :) Tekee tuosta korusta jotenkin tosi siron.

Ann kirjoitti...

Helmi, tuo on kyllä niin ihana laatta! :) Tekee tuosta korusta jotenkin tosi siron.