lauantai 27. maaliskuuta 2010

Growing up

Kasvun ihmettä on hauska seurata:


Näin nopeasti ne kasvavat!

Ulkona sataa vettä ja jo eilen ladulla oli niin paljon havunneulasia ja muita puunroskia, ettei hiihtämisestä tule kyllä enää yhtään mitään :( Tämän talven hiihtoni taisivatkin siis olla tässä: saldona yhteensä 280 km! :) Lukuun olen sinäänsä tyytyväinen, koska olen hiihtänyt vain viikonloppuisin täällä kotikotona ollessani, kun Joensuuhun et tosiaan ole jaksanut suksiani raahata. Hiihtokaudenkin pääsin starttaamaan vasta tammikuun loppupuolella ja olihan tuossa välissä ne järkyttävät pakkasetkin, jolloin en todellakaan ladulle lähtenyt.


Olenkin saanut tänään taas koulujuttuja eteenpäin, ja Pentti Haanpään elämäntarina on nyt pääpiirteittään hallussani. Ei siitä sen enempää, en enää itsekään jaksa :D Nyt vain on pakko tehdä pääsiäisen jälkeisellä viikolla deadlinen saavuttavia tehtäviä Lontoon reissun takia. En nimittäin halua stressata siellä mistään ylimääräisestä! Olen muuten huomannut, että tämä blogini on aikalailla tällaista koulu-liikunta -painotteista, mutta sitäpä tämä elämäni tällä hetkellä hyvin pitkälti on... Keväämmällä varmasti tulee enemmän sitten muutakin juttua, kun monet kaverit palailevat kotiseudulle ja "muutamme" äitini ja pikkuveljeni kanssa toiseen kotiimme järven rannalle viettämään kesää :) Kesällä muutenkin tuntuu elävänsä paljon enemmän vaikkei sitten mitään sen kummempaa tekisikään!

Piti tuo oma naamakin tuohon lätkäistä, kun oli niin sävy-sävyyn noiden narsissien kanssa ;)

Joku oli jättänyt ostoslistansa kaupan hedelmävaa'an viereen, ja minun oli ihan pakko napata tuo mukaani ja ottaa siitä kuva! Ensinnäkin tuo "raeruoho"-kirjoitusvirhe saa minut aina näkemään punaista ja toisekseen, tuo "styroxmunia" sai minut huvittumaan :D Höyhenet sen alla saivat mielikuvitukseni laukkaamaan vieläkin lujempaa, hehheh... Ymmärrän kyllä, että tässä on varmasti kyse pääsiäisaskarteluista, mutta silti :D

4 kommenttia:

Ansku kirjoitti...

Hei tämä on ihna epistä, miksei mun ruohot kasva jo! :( Mua pelottaa, että joudun katsomaan multaista lautasta koko pääsiäisen.

Anonyymi kirjoitti...

280 kilometriä! Itse en liiku edes vuodessa niin paljon jalkaisin, saati sittenhiihtäen :D

Ihana pääsiäisteema. Minäkin kasvatin kukkia tänä vuonna ja yllätyin kun ne oikeestiv kasvaa! :)

Anonyymi kirjoitti...

p.s. ihana pääsiäisteemaan sopiva paita :)

Ann kirjoitti...

Ansku: Toivotaan, että sinunkin multakastasi alkaa kohta pilkottaa jo jotain vihreämpää! :)

silkkis: Noista kilometreistäkin huomaa, että olen ihan hurahtanut tuohon hiihtoon :) Mielestäni nuo narsissit tuovat aina ihanaa kevättunnelmaa!