lauantai 13. maaliskuuta 2010

Never say never

Juuri kun eilen sanoin, etten löydä ikinä kirppareilta mitään niin kuinkas tänään kävikään! :) Tein mielestäni ihan mahtavan löydön: Marimekon Jokapoika-paita seitsemällä eurolla :) Paita on lähes käyttämätön ja hintakin oli siihen nähden edullinen, että uusina noista saa maksaa monta kymppiä. Saimi Hoyer ja muut muotigurut saavat minun puolestani olla ihan mitä mieltä vain tuosta paidasta, koska itse tykkään! (Älkää muuten te muutkaan järkyttykö tuosta ensimmäisestä kuvasta, vaan katsokaa myös alemmat kuvat! ;) )



Koko on minulle ihan jätti, ja mietinkin josko näyttäisinkin paidalle vähän ompelukonetta. Tulin kuitenkin toisiin aatoksiin ja saapa sitten vaikka mahdollinen tuleva miehenikin käyttää tuota paitaa jos niin haluaa :D Ja toisaalta onhan siinä sekin riski, että jos itse olisin tuota lähtenyt tuunailemaan niin paitaa ei enää koskaan tultaisi näkemään päälläni. Jollakin tavalla tuota paitaa pitää kyllä kuroa vyötäröltä, mutta ideoita on kyllä tuon "lopullisen" kaventamisen lisäksi muitakin. Voi kun kesä tulisi jo nopeasti, minulla on niin paljon visioita mielessäni Jokapoikani varalle! :)


Tein yhden toisenkin kivan löydön, mutta siitä lisää tuonnempana! :)

6 kommenttia:

Nonnulan Jonna kirjoitti...

Kyllä kirppiksiltä tekee joskus vaatelöytöjäkin, tosin mäkin teen niitä huomattavasti harvemmin kuin muita löytöjä :D

Viime kesänä löysin Tapaksen uudehkot kengät hintaan 2,5 euroa sekä Espritin paidan hintaan 3 euroa ja sekin oli melko uusi :)

Ann kirjoitti...

Nonnu: En tosiaan muista, milloin viimeksi olisin löytänyt kirppikseltä ylipäätään mitään :D Mutta tuntuvatpahan nämäkin löydöt sitten sitäkin kivemmilta ;) Eikä kyllä nuo sinunkaan ostoksesi kuulosta yhtään hullummilta :)

Anna kirjoitti...

Hey mun miehellä on myös tuo jokapoika kauluspaita ja just mustavalkoisena:D Oon useasti ajatellut, että kevät kun tulee se päätyy ylleni ja olen myös yhden isäni kauluspaidan ominut itselleni:D tulispa jo ne lämpimämmät kelit!!

Ann kirjoitti...

Anna: Jotenkin nuo kauluspaidat ovat saaneet minutkin inspiroitumaan näin kevään lähestyessä :) Kunpa tulisi nyt äkkiä sellaiset säät, että voisi kulkea ilman takkia niin nuo paidat pääsisivät oikeuksiinsa! :)

mea kirjoitti...

toi paita on kyllä hieno! ja mihin hintaan sen sait! :) itsekin isän kaapista lainasin samanlaiset tummansini-valkoisena tämän postauksen inspiroimana! olisipa jo kesä ja saisi näitä paitoja käyttää :)

Ann kirjoitti...

linnea: Tuo oli kyllä huippulöytö varsinkin näin aloittelevalle kirppistelijälle ;) Miulle itelleni tulee aina hirmuinen vaatteiden tuunailuinto kesän lähestyessä :)