maanantai 15. maaliskuuta 2010

Miesseurassa

Eilisillan suunnitelma hyvissä ajoin nukkumaanmenosta ei onnistunutkaan, vaan kello oli jo reilusti tämän päivän puolella, kun vihdoin pääsin sänkyyn. Onneksi tänään koulu alkoi vasta kahden aikaan, joten sain nukkua aamulla rauhassa eikä univelkoja tullut :) Ennen koulua piti kuitenkin käydä kirjastossa ja hoidella muitakin asioita, joten herätyskellon piippaukselta en kuitenkaan tänä aamuna säästynyt.


Tuossa aiemmin illalla suunnittelimme Tiinan ja Kaisan kanssa pikapikaa lähestyvää Lontoon reissuamme, ihan mahtia! Uskmatonta, miten nopeasti aika onkaan kulunut ja kohta olemme siellä kaikki yhdes koos ;)


Ja mihin otsikko viittaa, niin tähän:


Vietän iltaani siis tällaisessa miesseurassa. Kyllä minä mieluummin ottaisin sellaisen ihan elävän yksilön tänne seurakseni :D Asiaa ei paranna myöskään se, että minulla on siis huomenna klassikkokurssilla suullinen esitelmä tuota herra Baudelairesta enkä a) ole vielä läheskään valmis tuon työni kanssa ja b) edes tiedä ihan varmaksi miten tuo nimi lausutaan.. Lähdepä siinä sitten pitämään nimenomaan suullista esitelmää!


Niin ja saattaapi siis tänäkin iltana minulla tuo nukkumaanmeno hieman venähtää. Toisaalta viime tippa on aina se paras motivoija ainakin omalla kohdallani!

9 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Eksyin sun kommentin kautta tänne ja pakko heti kommentoida, että älyttömän ihana tuo sun neule (: Pitääpä muutenkin selata sun blogi läpi!

Ann kirjoitti...

sups: Kiitos! :) Tuo neule on kyllä ihan täydellinen: lämmin ja tuollanen ihanan rento :) Toivottavasti blogi miellyttää!

Anonyymi kirjoitti...

Sulla on ihanan lämminhenkinen blogi. Vaikutat muutenkin mukavalta ihmiseltä, tulen tänne uudestaankin vierailemaan. Alkoi kiinnostaa mitä opiskelet, kun luet tollasta kirjaa.

Ja uskomatonta, mulla on sama naulakko kuin sun bannerissa! :)

Ann kirjoitti...

silkkis: Voi kiitos, ihana kuulla tuollaista palautetta! :)

Opiskelen suomen kieltä ja kirjallisuutta pääaineena (tai no siis varsinainen pääaine pitäisi vielä valita noiden kahdenkin väliltä), sivuaineinani on mediakulttuuri ja viestintä ja luokanopeopinnot. Eli siis toisin sanoen en ole itsekään ihan varma, että mikä se kaikista omin juttu on :D

Tykkään tuosta naulakosta ihan tosi paljon, sain sen äidiltäni kun muutin uuteen asuntoon :)

Anonyymi kirjoitti...

Näytätkin jotenkin ihan siltä että voisit olla äidinkielen ope! :D

Ann kirjoitti...

silkkis: Kieltämättä se onkin ehkä pisimpään ollut haaveammattini :) Mutta nyt jotenkin nuo opehommat on alkanu mietityttämään.. Katsotaan, mihin tästä päädyn - onneksi on vielä aikaa miettiä! :)

Ann kirjoitti...

silkkis: Kieltämättä se onkin ehkä pisimpään ollut haaveammattini :) Mutta nyt jotenkin nuo opehommat on alkanu mietityttämään.. Katsotaan, mihin tästä päädyn - onneksi on vielä aikaa miettiä! :)

TanjaK kirjoitti...

Sulla on kiva blogi! Munkin mielestä näytät ihan äikänopelta :)

Ann kirjoitti...

TanjaK: Kiitos! :) Tuollaiset kommentit piristävät niin paljon :) Katsotaan, mitä tulevaisuus tuo tullessaan - opehommia vaiko ihan jotain muuta...