lauantai 6. maaliskuuta 2010

My abc

Something about me!
 
Aurinko - antaa tosi paljon energiaa ja piristää mieltä! Olen totaalinen auringonpalvoja varmasti sanan kaikissa mahdollisissa tarkoituksissa :)

Auringonlasku Floridan Key Westissä jouluna 2008


Bloggaus - kohdallani vielä alkutekijöissään, mutta nautin kun pääsen toteuttamaan itseäni ja kirjoittaminen on minulle yksi luontevimmista tavoista

Canon - sijoitin vajaa vuosi sitten hyvään kameraan, enkä ole joutunut katumaan.

Doris - en tiedä miksi, mutta aina kun J. Karjalaisen Doris alkaa soida radiossa niin alan automaattisesti laulaa mukana :D Hassua, koska en muuten edes ole erityinen J. Karjalaisen fani saati tunne laajasti hänen tuotantoaan.

Elämä - vasta parin viimeisen vuoden aikana olen tajunnut miten iso "lahja" elämä on. Eikä nyt mitään jeesusteluliibalaabaa, vaan olen kokenut ikäisekseni paljon vastoinkäymisiä ja menetyksiä, joiden myötä olen onneksi osannut antaa entistä enemmän arvoa omalle elämälleni :)

Egyptin Hurghadassa jouluna 2005

 
Facebook - huolestuttavaa, mutta pakko myöntää, että elämäni pyörii kyllä aika tiiviisti FB:n ympärillä. Onneksi en ole varmaan ainut?

Google - sanalla sanoen näppärä ja iso apu asiassa kuin asiassa!

Hiihto - ONNEKSI löysin lajin uudestaan niiden teiniangstivuosieni jälkeen!

Isä - ikävä on, mutta kukaan ei voi viedä pois hyviä muistoja <3

Joulu - jouluja on tullut vietettyä viime vuosina ulkomailla, mutta silti jouluun ja etenkin sen odotukseen liittyy aina ihanan salaperäinen ja lämmin "kerran vuodessa" -tunnelma :)

Joulukuusi Amerikan malliin Floridan Fort Lauderdalessa jouluna 2008

 
Kesä - ehdottomasti lempivuodenaikani! Oijoi, kuinka maltan enää odottaa?!

Savonlinnasta kesällä 2009

 
Lämpö - olipa kyse sitten vaikkapa läheisyyden tai auringon tuomasta lämmöstä, niin se on aina yhtä ihanaa etenkin tällaiselle armottomalle vilukissalle!

Matkustelu - maanosista enää Aasia, Australia ja Uusi-Seelanti näkemättä. Olen ollut tosi etuoikeutettu ja saanut matkustella elämäni aikana ihan superpaljon :)

Trooppista metsää Brasiliassa jouluna 2009


Nukkuminen - tätä tuskin tarvitsee selitellä tämän enempää. Hyvät unet kun vaikuttavat ainakin omalla kohdallani positiivisesti kaikkeen ulkonäöstä ja mielialasta lähtien.

Opiskelu - sen täytyisi kai olla tällä hetkellä elämässäni asioiden tärkeysjärjestyksessä aika korkealla sijalla? Ja kyllähän se taitaa ollakin, välillä ilmenevistä laiskuus- ja motivaatiomattomuus(mikä sana :D)kohtauksista huolimatta.

Pikkuveli - en olisi voinut ihanampaa pikkuveljeä saada. Ollaan koettu yhdessä niin laajalla skaalalla kaikkea, että välillämme on ehkä maailman vahvin side. Nykyisin onneksi osaamme yhdessä nauraa jo kaikille lapsuusvuosien kinasteluille ja nujakoinneille ja toisen tahallinen ärsyttäminen on onneksi jo lähes kokonaan mennyttä aikaa :)

Poseerausta pikkuveljeni kanssa Brasilian Fortalezassa jouluna 2009

 
Quinoa - huippulöytö riisin, perunan ja pastan tilalle!

Rakkaus - "The greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return." So true!

Syöminen - kun nykyisin osaan olla armollinen itselleni tarkkailematta jokaista suupalaa. Ihmettelen, kuinka tästäkin niin perustoiminnosta saattoi joskus tehdä itselleen järkyttävän ongelman.

Terveys - katso kohdat "e" ja "s".

Unelmat - omani ovat välillä ihan hullujakin, mutta jos ei ole unelmia niin ei ole mitä tavoitella :)

Vesi - saan menemään sitä päivässä ihan tolkuttomia määriä. Vesi on myös siksi tärkeä elementti, että vietän paljon aikaani järvenrannalla etenkin kesäisin :)

Vesilinjalla Tallinnassa muutama kesä sitten

 
X Factor - yksi ohjelmista, joita en vaan voi sietää! Tuo tuntuu jo niin teennäiseltä Idolsin, Talentin ja muiden vastaavien aiheuttaman yliannostuksen jälkeen. Antaisivat jo olla!

Ystävät - muutama todella rakas sydänystävä, joille tiedän olevani aina yhtä tärkeä olinpa sitten hyvällä tai huonolla tuulella. Ja juttu toimii samalla tavalla myös toiseen suuntaan :)

Tämän kuvan uskalsin lisätä ilman Tiinan lupaa :D Kiistattomasti paras otos meistä ;)

 
Zumba - aluksi suhtauduin siihen vähän epäilevästi kaiken sen hypetyksen takia, mutta turhaan! Treeni tulee tehtyä ihan huomaamatta, kun antaa musiikin viedä...

Åbo - vaikka olenkin matkustellut paljon, niin Turussa en ole ikinä käynyt.

Äiti - maailman tärkein ihminen, se kertoo varmasti tarpeeksi.

Öljy - aamuni alkavat aina parilla Omega 3 -kapselilla, joiden luvataan vaikuttavan niin sisäisesti kuin ulkoisestikin.

Vaihtoehtoja joka kirjaimelle pyöri päässä ihan suunnattomasti, niin arvatkaa oliko hankala valita tuohon aina yksi ainoa? Toki olisin voinut mainita useammankin, ei kai tähän mitään sääntöjä ole, mutta silloin olisi ollu luvassa jättipitkä postaus! Nyt jäi varmasti jotain oleellista mainitsematta, mutta no panic :)

5 kommenttia:

Suhkur kirjoitti...

<3 :')

Ann kirjoitti...

<3<3, ootahan vaan kun nähdään niin varmasti tulee taas yhtä ikimuistosia otoksia :)

Aniina kirjoitti...

Oi voi, tulipas ikävä Egyptiin ja juurikin Hurghadaan kun näin tuon kuvan! Kesäksi olisi suunnitteilla matka enkä yhtään laittaisi pahaksi jos päätettäisiin lähteä Egyptiin :D

Ann kirjoitti...

Itse en Egyptistä erityisemmin tykännyt, mutta hyvä jos sinulla on mukavat muistot sieltä! :) Itselleni jäi päällimmäisenä mieleen ne päällekäyvät miehet :/ Toisaalta asiaan saattoi vaikuttaa se, että olin matkalla äitini ja pikkuveljeni kanssa eikä seurueeseemme kuulunut ketään miestä, joten paikalliset katsoivat tilanteensa tulleen ;D

Ann kirjoitti...

Itse en Egyptistä erityisemmin tykännyt, mutta hyvä jos sinulla on mukavat muistot sieltä! :) Itselleni jäi päällimmäisenä mieleen ne päällekäyvät miehet :/ Toisaalta asiaan saattoi vaikuttaa se, että olin matkalla äitini ja pikkuveljeni kanssa eikä seurueeseemme kuulunut ketään miestä, joten paikalliset katsoivat tilanteensa tulleen ;D