torstai 4. maaliskuuta 2010

Tehopäivä

Tänään ei loppujen lopuksi olekaan ollut niin väsy päivä kuin aamun olotilan perusteella olisi voinut odottaa. Taisi ne verigreipin vitamiinit oikeasti tehdä vaikutuksen ja sain tehtyä media-analyysiä jo hiukan eteenpäin! Olisipa opiskelu aina noin mielenkiintoista, eikä tarvitsisi käydä joitakin typeriä suomen kielen kursseja, joilla saa tapella spiranttien, klusiilien ja nasaalien kanssa. Älkää edes kysykö, mitä nuo tarkoittavat! ...maanantaina on muuten tentti noista... Media-analyysi sen sijaan on oikeasti mielenkiintoista, lehtijutusta löytää niin paljon kaikkea uutta ja "piilossa" olevaa, kun sitä alkaa tosissaan tutkia ja paneutuu siihen tarkemmin. Ei tuo analyysi oikeastaan tunnu edes opiskelulta, kun sitä tekee niin mielellään :)


Opiskelurupeaman jälkeen lounastin ja kohta Kaisa olikin jo pimputtelemassa ovikelloa ja lähdimme salille. Tänään pääsi testaukseen siis myös se aiemmin mainitsemani saliohjelma, joka vaikutti kyllä hyvältä! Laura teki ohjelmastani kolmijakoisen ja tänään oli vuorossa selkä, vatsa ja hauikset, ja jos ehdin niin käyn ainakin vielä kerran salilla tällä viikolla. Ensi viikolla aloitan sitten ihan tosissaan :) Noiden koulutöiden seassa tuntuu kyllä siltä, että mitenköhän ehdin kolme kertaa viikossa salille :/ Toisaalta se, että pitää huolta omasta hyvinvoinnistaan on ainakin yhtä tärkeää kuin saada kaikki opiskeluhommat aikataulussaan valmiiksi! Eikä salilla mene kuin puolisentoista tuntia kerrallaan, ja veikkaanpa että sen ajan voisin käyttää johonkin paljon turhempaankin...


Illalla kävin hiihtämässä vielä kympin lenkin. Se olikin ihana kruunaus tälle tehopäivälle, kun latu oli hyvässä kunnossa, pakkasta oli sopivasti muutama aste eikä tuulta nimeksikään :)

Ei kommentteja: