maanantai 26. huhtikuuta 2010

Minini

Kyllä nyt kelpaa datailla! :) Katsokaapa mitä kävin tänään noutamassa Matkahuollosta:




Kyseessä on siis Asuksen Eee PC 1101HA -miniläppäri ja voin kyllä sanoa, että rakkaudellani on taas yksi uusi kohde lisää! :D Aikamoista harjoitteluahan tämä vielä on, kun on kohta jo kolmisen vuotta tottunut käyttämään tuota "normaalikokoista" läppäriä ja tämä Windows 7 on myös uusi tuttavuus. Veikkaan kuitenkin, että eiköhän tällä viimeistään huomenna näpytellä jo kuin vanha tekijä ;) Ja mikä helpottaa, niin tämä ei ole se kaikista mineistä minein, vaan tässä on 11,6" näyttö ja näppiskin on tosi hyvänkokoinen. I like! :)


Tuo nykyinen/entinen läppärini on palvellut kyllä uskollisesti, mutta nyt se alkaa jo näyttämään hiipumisen merkkejä. Välillä kaatuu nettiselain, välillä resurssienhallinta ja säännöllistä jumittamista on muutenkin havaittavissa. Mietin, että ostanko uudeksi koneekseni tämän miniläppärin vai normikokoisen läppärin. Päädyin tähän miniin esimerkiksi just tuon Aussi-reissun takia, koska meinaan ehdottomasti ottaa sinne oman koneen mukaani ja jos lähden siellä vaikka vähän enemmän reissun päälle, niin tämä kulkee näppärästi mukana :)


Tuosta Australiaan lähtemisestä vielä sen verran, että olisikohan hyvä idea perustaa oma blogi sen tiimoilta? Toki täälläkin voisin tuohon reissuun liittyvistä asioista kertoilla ja sitten paikanpäällä päivittää kuulumisiani, mutta toisaalta voisin perustaa toisen blogin, jota sitten vaikka sukulaisenikin voisivat halutessaan käydä lukemassa.

Niin ja vielä toinen juttu Australiaan, tai lähinnä lentolippuihin liittyen! Kuka voi olla niin tyhmä, että kirjoittaa lippuja tilatessaan nimensä väärin? MINÄ! Nyt pelottaa, että entä jos minua ei otetakaan lennolle jnejnejne - tiedätte varmasti minkälaisia kauhuskenaarioita päässäni juuri tällä hetkellä pyörii! Toisaalta yritän järkeillä, että vain yksi kirjain sukunimessäni on väärin eikä se ole ensimmäinen kirjain, joten esimerkiksi mitkään aakkostetut matkustajalistat eivät mene sekaisin sen takia. Onko jollain tai jonkun kaverilla/ystävällä/äidillä/isällä/sisaruksella/kellätahansa kokemusta/tietoa kyseenlaisesta tilanteesta? Olen ollut jo yhteydessä lentoyhtiöihin joilla lennän, ja nyt vilkuilen sähköpostiani harva se minuutti sen toivossa, että siellä olisi helpottava vastaus odottamassa!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heh, itse ostin myös noin kuukausi sitten tuon saman miniläppärin :) Olen kyllä tähän asti pitänyt siitä, vaikka eihän se toki kunnon konetta korvaa - tehoja ei ole kamalasti, eikä tuo näyttö, vaikka miniläppäriksi suuri onkin, ole kuitenkaan mahdottoman mukava katsella. Varmaan hankin sitten ihan kunnon pöytäkoneen, kunhan tästä vanhasta läppäristäni aika jättää. Tuo pikkuinen on kuitenkin todella kätevä matkusteltaessa ja se on hyödyllinen myös esim. luennoilla :)

Emmie kirjoitti...

Minä tilasin kerran lentoliput kutsumanimelläni (toisella nimelläni) ja pääsin silti koneeseen :-)

Ann kirjoitti...

Anonyymi: Totta kai tuolla ja kunnon läppärillä on eroa kuin yöllä ja päivällä, mutta juurikin miniläppäriksi tuo on mielestäni tosi hyvä! :)

Emiliak: Huh, tuo helpottaa jo! :) Ehkäpä tuo yhden kirjaimen virhekään ei niin maata kaatava ole..

Elina kirjoitti...

Valkoiset kannettavat on ihania! Olisin itsekin halunnut vaaleakantisen mutta sainkin perus tylsän mustan :s :D