torstai 22. huhtikuuta 2010

Kolmen viikon koetus

Ostan todella harvoin mitään aikakauslehtiä irtonumeroina. Äidilleni tulee Me Naiset ja Kodin Kuvalehti, ja muita lehtiä käyn sitten lukemassa kirjastossa säännöllisen epäsäännöllisesti. Tänään kaupassa käydessäni en kuitenkaan pystynyt ohittamaan lehtihyllyä, kun sieltä pilkotti uusin Kuntoplus.



Kannen litteän vatsan saavuttamista mainostava otsikko houkutteli tsekkaamaan, olisiko tuo lehti ostamisen arvoinen. Koska vinkit ja vatsalihasliikkeet näyttivät ihan päteviltä, niin nappasin lehden mukaani. En kuitenkaan ainoastaan sen takia, että olisin erityisesti tuon litteän vatsan perään, koska voin sanoa olevani aikalailla tyytyväinen nykyiseenikin. Suurempi syy oli se, että minulla tuppaa käymään aina liikunnan kanssa niin, että jumahdan samaan kaavaan ihan totaalisesti. Nyt olen jo reilun kuukauden rääkännyt aina iltaisin vatsojani ja sama juttu taas - olen tehnyt koko ajan tasan samoja liikkeitä!


Tuossa lehdessä esitellään kahdeksan vatsalihasliikettä, joista ainakin osa ovat minulle täysin uusia ja joista saan varmasti uutta motivaatiota rehkimiseeni. Ajattelin, että voisinhan siinä samalla kuitenkin tehdä nuo liikkeet tuon kolmen viikon ohjelman mukaan ja katsoa sitten, että sainko tuon "litteän vatsan"... Stay tuned! ;)


Olen oikeasti ihan hämilläni siitä, että ostin jonkin lehden, koska tätä tapahtuu ehkä kerran vuodessa! :D Toisaalta taas ulkomailla rakastan ostaa paikallisten aikakauslehtien irtonumeroita - lehdet ovat lähes maassa kuin maassa paksumpia kuin Suomessa ja muutenkin tykkään lukea englanninkielisiä lehtiä :) Ei tuo Kuntoplus-lehtikään varmasti huono ostos ollut, koska mitä äsken selailin lehteä niin tuon vatsatreenin lisäksi myös monet muut jutut vaikuttivat tosi mielenkiintoisilta!

Ei kommentteja: