tiistai 20. huhtikuuta 2010

Madame Tussauds

Vielä vähän Lontoon matkastamme, ylläriylläri! :D Viimeisenä kokonaisena päivänä suuntasimme iltapäivällä Madame Tussaudsiin. Paikasta jäi vähän kaksijakoiset fiilikset: toisaalta vahanuket olivat ihan älyttömän aidon näköisiä ja niitä olisi voinut ihailla ja tutkiskella vaikka kuinka pitkään, mutta se ihmistungos!



Oikeasti sellaisia kuvia, joissa joku ei ollut poseeraamassa nuken vieressä sai otettua vain tosi hyvällä tuurilla! Ja jos olisi halunnut ottaa kuvan itsestään jonkun "suositumman" hahmon vieressä, niin olisi saanut kyllä jonotella aika tovin.. Erityisesti Obamat ja Michael Jackson näyttivät olevan hyvin suosittuja, niiden luona oli ihan vartavasten valokuvaajia, joilta sitten olisi halutessaan saanut ostaa otoksen itsestään noiden julkimoiden rinnalla.



Muutenkin kyllä vähän huvitti se rahastuksen maku siellä: jokaisessa "salissa" oli myynnissä milloin mitäkin makeisia tai suklaalla kuorrutettuja hedelmiä. Yhdessä kohtaa olisi saanut myös teettää omasta kädestään tuollaisen "vahamuotin". Turistihintaan tietysti! Ja kuten arvata saattaa, niin näyttelykierros päättyi matkamuistomyymälän tyyppiseen rihkamakauppaan, kuinkas muutenkaan...
Olisi minulle kelvannut kuvauttaa itseni vaikkapa Brad Pittin rinnalla, mutta kai tuo Lewis Hamiltonkin paremman puutteessa menee ;) Todellinen syy tuohon kuvaan oli se, että Hamiltonin nukke oli yksi niistä harvoista, joiden ympärillä ei ollut ihan älytöntä ihmislaumaa kuvaamassa. Tämä kuva kyllä sotii muutenkin periaatteitani vastaan, koska mielestäni formulat ovat jotain maailman turhinta, mutta olkoon menneeksi tällä kertaa...

Tämä nyt ei liity asiaan millään lailla, mutta sain kesätöitä!! Me so happy!! :) Ja kaiken huipuksi sain palautettua tänään kaikki tämän kevään kirjalliset työt eli ennen kesälomaa olisi jäljellä enää kolme tenttiä ja laskujeni mukaan kuusi tuntia sellaista opiskelua, että täytyy raahata itsensä yliopistolle. Me so superhappy! ;)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oijoi miten aidon näköisiä. Ikävää että ryysis haittasi vierailua.

Tuo nicole kidman-nukke on aivan kuin oikea ihminen.

Ansku kirjoitti...

Mä haluan myös käydä tuolla vahakabinetissa, kaverini aina kehuu sitä jos satutaan puhumaan Lontoosta. :) Ja joo formulat on ihan turhia!!!
Minkä tyyppisiä kesätöitä sait?

Ann kirjoitti...

silkkis: Ryysis oli kyllä inhottava, tuntuu että osa nukeista jäi varmaan sen takia huomaamattakin! Ja tosiaan nuo kaikki olivat tosi aidon näköisiä. Siellä oli loppukierroksesta sellainen pieni esittely, että miten nuo nuket valmistetaan ja se vaikutti kyllä tosi mielenkiintoiselta prosessilta :)

Ansku: Kyllä tuo MT on kaikesta huolimatta käymisen arvoinen paikka, eli sinne vaan! :) Pääsin kesätöihin marjanmyyjäksi, samaa hommaa kuin viime kesänäkin :)