sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Herkullinen aamu

Äitimme täyttää torstaina 50 vuotta, ja osa hänen sisaruksistaan halusivat järjestää tulevalle päivänsankarille yllätyssynttäriaamukahvit tänä aamuna. Minä ja veljeni olimme suunnitelleet näitä kahvitteluja jo aiemmin viikolla tätiemme kanssa, ja ylläri kyllä onnistui ihan täydellisesti! :D Kahdeksalta aamulla äitini siskoja ja mummimme olivat ovemme takana ja sieltä suoraan hipsimme vielä täydessä unessa olleen äitimme makuuhuoneeseen laulamaan onnittelulaulua. Äiti oli kyllä ihan tokkurassa ja hän myönsikin tajunneensa oikeastaan vasta laulumme loputtua, että olimme siinä hänen edessään laulamassa ihan oikeasti :D Hän oli nimittäin nähnyt juuri unta, jossa hän oli ollut ystävänsä syntymäpäivillä, hassu sattuma!

Kyllä kelpasi aloittaa aamu täytekakulla ja karjalanpiirakoilla, nam! ;)


Äsken tein pienen tilauksen erääseen nettikauppaan, mutta en vielä paljasta mitä tuli ostettua ;) Kuitenkin eräs erittäin hyödyllinen juttu, josta olen haaveillut jo pitemmän aikaa! Kertoilen enemmän, kun saan tuon valkoisen helmen hyppysiini ;) Nyt kyllä syön tuota kakkua vielä pikkuisen lisää!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nami mitä kakkua! Munkin äiti täyttää tänä vuonna 50! :) Saa nähdä mitä keksitään. Lapsena äitienpäivänä herättiin aina siskon kanssa hakemaan valkovuokkoja ja viemään äitille kahvi sänkyyn, äiti esitti nukkuvaa vaikka on oikeasti aamuvirkku :) hihi! Hauskaa että teillä yllätys onnistui ja äiti oli oikeasti vielä unessakin.

Ansku kirjoitti...

Kakkua, nam! Mullakin viikon sisään synttärit ja pitäis varmaan ruveta jo suunnittelemaan leipomista, koska olen siinä niin auttamattoman huono. Olis hienoa jos mullekin joku järkkäis yllärisynttärit niin ei tarvis itse leipoa myrkkykakkuja. :)

Nonnulan Jonna kirjoitti...

Blogissani on sulle jotain kivaa :)

Ann kirjoitti...

silkkis: Juhlia siis teilläkin päin tiedossa, kivaa! :) Kävimme äitini ja veljeni kanssa jouluna Brasiliassa ja annettiin siis äidillemme tuo matka 50-vuotislahjaksi ja sitten kesällä on tarkoitus järjestää vielä vähän isommatkin juhlat :)

Ansku: Sama täällä: kaikki juhlavalmistelut (etenkin syömisiin liittyvät) on pakko suunnitella aina hyvissä ajoin, että kerkeää tehdä parit koeversiot ennen h-hetkeä :D

Nonnu: Oi, täytyypä käydä kurkistamassa! Kiitos! :)