sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

Kotona kuvattomana

Kiitos kaikille edellisen postauksen kommenttiboksissa hyvää matkaa toivottaneille! Nyt onkin mahtava viikko Lontoossa takana :) Seura, sää, hotelli, shoppailumahdollisuudet, nähtävyydet - kaikki natsasi upeasti! Matkasta jäi sellainen olo, että Lontooseen on kyllä palattava vielä uudelleen. Vaikka viikko kaupunkilomalla saattaa kuulostaa pitkältä ajalta, ei se sitä ainakaan Lontoossa ole! Paljon kyllä kerkesimme nähdä ja kokea, mutta silti suurimmaksi osaksi vain pintaraapaisulta. Mutta siis parempi näin päin, inhottavahan se olisi ollut viimeiset päivät masentua hotellihuoneessa tylsyyttä manaten.

Kommellukset matkaan liittyen alkoivatkin vasta tänä aamuna, kun aloin esitellä veljelleni ja hänen tyttöystävälleen matkakuviamme. Lue: yritin aloittaa esitellä. Niimpä, kamerani muistikortti oli tehnyt tepposet, eikä siellä ollut ainuttakaan reipaasti yli tuhannesta matkakuvastamme! Pikainen hätäpuhelu toiselle matkaseuralaiselleni Tiinalle pelasti onneksi päiväni ja kaikki nuo menettämäni matkakuvat saapuvat minulle dvd:llä tiistaina. Onni onnettomuudessa siis! :) Noita kuvia odotellessa voittekin käydä katsomassa sneak peakia reissustamme tämän linkin takaa.


Koska en noita varsinaisia reissukuvia voi siis vielä jakaa kanssanne, niin otetaan sitten sen sijaan first things first ;) Nimittäin vaatekomeroni uusiutui aika mukavasti Lontoon ansiosta! :) 12 paitaa, kuudet leggingsit, kaksi hametta, kaksi takkia, kaksi laukkua, kengät, huiveja, alusvaatteita plus kaikki meikit, korut ja muut tilpehöörit vaatettavat minut varmasti melko pitkälti koko ensi kesän. Tuossa kasassa vasta osa ostoksistani, todellisuudessa sain pelätä henkeni edestä, että matkalaukkuni ylittää sallitun 20 kilon rajan. Tulos oli onnekseni 18,1 kiloa, mutta jos en olisi sullonut käsimatkatavaroihini seitsemää paitaa niin Easyjet olisi nyt ansiostani muutaman kympin rikkaampi :D Olen myös tunnetusti aika pihi, joten taisin yllättää tytöt tuolla shoppailullani ja pidin heille vielä illalla hotellihuoneessa oman "muotinäytökseni", josta väsyneenä revittiinkin sitten huumoria sen illan tarpeeksi asti (munaleggingsit, rakkautta!) :D

En tiedä teenkö noista ostoksistani erillistä postausta, kun vaatteet varmasti tulevat ajan mittaan näkymään päälläni kuvissa myös täällä blogin puolella :)


Tämä päivä on ollutkin aika laiska ja voin antaa pienen vinkin teille muillekin: älkää ikinä suunnitelko tekevänne rästiin jääneitä kouluhommia reissustapaluu- tai sitä seuraavana päivänä. Ei onnistu!

Ei kommentteja: