maanantai 12. huhtikuuta 2010

Love at the first sight

Olipa ihana pukea tänään uusia vaatteita päälle! On ihan ihmeellistä, miten paljon kivat vaatteet vaikuttavat mielialaan ja saavat auringonkin paistamaan noin sata kertaa lämpimämmin ja kauniimmin ;) Tuo Lontoon reissu tuli senkin suhteen tosi hyvään saumaan, että olin tosiaan kipeästi uusien vaatteiden tarpeessa, kun entiset alkoivat kyllästyttämään jo tosi pahasti. Voisin sanoa, että kiinnostukseni ylipäänsä koko pukeutumiseen oli ennen tuota reissua jo jonkin aikaa aivan nollassa, kun kaapissa oli tarjolla aina jotain jo NIIN nähtyä! Minulla on tapana ostaa vaatteita yleensä pari-kolme kertaa vuodessa, mikä selittää myös tuon Lontoon shoppaussaldoni. En harrasta kummemmin heräteostoksia tai nappaa aina kaupungilla käydessäni jotain uutta vaatekappaletta matkaani. Silloin, kun lähden shoppailemaan niin tosiaankin shoppailen! ;)


Tuosta paidasta tiesin heti ensimmäisellä sovittamalla tulevan jotain niin rakasta :) Paita on niin minua väriään ja malliaan myöten ja etenkin tuo yhdistelmä leggingsien kanssa on itselleni tosi mieluisa!


Ja mitä leggingseihin tulee, niin voin vaikka lyödä vetoa etten pue perusfarkkuja jalkaani ihan vähään aikaan. Leggingsejäkin Lontoosta kertyi mukaani sellainen kasa, ettänyt on vara mistä valita. Noista tämänpäiväisistä tykkään etenkin noiden lahkeissa olevien neppareiden takia, kun ne tuovat mielestäni tuollaisiin peruslegsuihin pientä ilmettä :)

9 kommenttia:

elina kirjoitti...

ihana tuo paita! ja väri sopii sulle superrr hyvin! :-)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana että teillä oli onnistunut reissu. Minkälainen hintataso Lontoossa on vaatteissa?

Tosi kaunis paita, väri sopii sinulle älyttömän hyvin :)

Ann kirjoitti...

elina: Kiitos :) Ihanan pirtsakka väri näin kevääseen!

silkkis: Jep, reissu oli ihan super! :) Lontoon hintataso vaatteissa oli mielestäni aika samanlainen kuin Suomessa. Tietty Primark oli aivan omaa luokkaansa (paidat tyyliin kolme puntaa jne.), mutta yleisesti hintataso ei herättänyt kummastusta suuntaan tai toiseen :)

Ansku kirjoitti...

Kivat napit noissa legginseissä. Ja tervetuloa takaisin suomeen ja blogosfääriin! :)

Emmie kirjoitti...

Paita passaa kuin nenä päähän. Postausta lempikaupungistani odotellessa ;-)

Ann kirjoitti...

Ansku: Eikö vaan :) Kiitoksia vain, kyllä tää arkeen paluu on taas kerran ollut aika hankalaa, mut ei auta..

Emiliak: Joo ja arvaa miten itse palan halusta päästä tekemään Lontoo-postausta (tai postauksia, I guess :D)! Kuva-dvd:n pitäisi viimeistään tänään kyllä tulla postissa :) Hiton muistikortti, jos se ei olisi nyt jumittanut niin tää miun blogi ois jo täynnä Lontoota! Onneks kuitenkin siirrettiin kaikki kuvat miunkin kortilta Tiinan koneelle jo Lontoossa, niin ne ei oo kokonaan hävinneet :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Millä värillä oot värjänny hiuksesi? Tykkään tuosta sävystä ihan älyttömästi! :)

Ann kirjoitti...

Anonyymi: Olen nyt vuodenpäivät värjännyt Garnierin Luonnolliset sävyt -sarjan värillä 111 Erittäin kirkas tuhkanvaalea. Olen ollut tyytyväinen tuohon väriin - lopputulos on tosiaan luonnollinen eikä väri ole ainakaan itselläni kuivattanut tai muuten vahingoittanut hiusta :)

Anonyymi kirjoitti...

Okei :D Tuo olisikin ollut seuraava väri, joka olisi päässyt kokeiluun. Oon ite värjännyt sillä astetta tummemmalla vaalealla ja sillä saanut ihan keltaiseksi hiukset :/ Eli taidanpa napata sen tuhkanvaalean seuraavalla kertaa :) Kiitos paljon!