lauantai 24. huhtikuuta 2010

Downunder!


Arvatkaa kuka on 3.9 Sydneyssä? Mitä tekemässä, sitä en vielä tiedä, mutta uskon että aika näyttää :) Olen pyöritellyt mielessäni ajatuksia sekä au pairiksi lähtemisestä sekä Working Holiday -viisumilla lähtemisestä ja muiden töiden tekemisestä. Liput kävin äsken klikkaamassa itselleni, koska sain ne nyt vielä verraten halpaan hintaan. Paluulippua ei ole, mutta tarkoituksenani on tulla takaisin veljeni ylioppilasjuhliin vuoden päästä keväällä. Taas yksi unelmani on toteutumassa, ihan mahtavaa! :)


Oma asunto vuokralle ja välivuosi opiskeluista - OZ here I come! :)


8 kommenttia:

Emmie kirjoitti...

Aivan mahtavaa! Minäkin odotan syksyä, tai ainakin heinäkuun puoliväliä pelon ja innostuksensekaisin tunnelmin, kun korkeakoulut vihdoin päättävät kohtalostani :-) Jännittävintä on se, että kotimaa saattaa jäädä taakseni, jos huonosti (vai hyvin?) käy :-D

elina kirjoitti...

OI IHAN JÄRJETTÖMÄN SIISTIÄ! oma unelmani olis mennä ausseihin tai uuteen seelantiin jollekki työjutulle just... Vaihtarina oli _über_ siistiä, mutta molemmat kohteet on just niitä kalleimpia (n. 10 000€), joten se jää varmaankin vain unelmaksi:-(

Ann kirjoitti...

Emiliak: Tää on ehkä yks mahtavin juttu ikinä! :) Toivotaan, että opiskelupaikka irtoaa ja pääset haistelemaan uusia tuulia vaikka ulkomaille asti! :)

elina: No ai että onko?! En vieläkään meinaa uskoa tätä todeksi :D Hei missä oot ollu vaihtarina? :)

Elina kirjoitti...

Austraaliaan olis niin siistiä mennä! Mulla on ollu pari kaveria vaihdossa siel ja oon kuullut vaan kaikkea positiivista :)

Anonyymi kirjoitti...

Huh kui siistiä, kelpais itsellenikin! Muistahan viettää paaljon aikaa Bondi Beachillä ;)

Ann kirjoitti...

Helmi: Olen unelmoinut Australiaan lähtemisestä niin pitkään kuin vain muistan ja ihanaa, että tuo haave toteutuu vihdoinkin! :)

Anonyymi: Ei epäilystäkään! ;)

elina kirjoitti...

Heheeeeeee, oon hyvä... kävin nyt selaamassa uudestaan vanhempia postauksiasi... ei toki tuolta puuttunut yksi ässä? Vaihtarina oliS yyber siistiä:----D

Tiia kirjoitti...

Oioi, kelpais kyllä mullekin! :) Uudemmassa postauksessa kyselit perustaisitko uuden blogin reissua varten, kyllä itseä ainakin kiinnostaisi seurata! :)