tiistai 1. kesäkuuta 2010

KesäQ


Heräsin tänä aamuna aivan julmetun kovaan mahakipuun. Vatsaan koski niin kovasti, että siinä unenpöpperössä mietin, että jos pääsen sängystä ylös niin se on suoranainen ihme. Kuin ihmeen kaupalla nukahdin uudestaan. Seuraavan kerran herättyäni kipu oli onneksi jo hiukan laantunut, ja nyt tässä päivän mittaan olo onkin normalisoitunut jo ihan kokonaan :)


Onneksi en sairastunut sen pahemmin, koska olisi kyllä tuntunut ihan kamalalta heittää näin upea päivä hukkaan sängynpohjalla maaten. Ulkona on paistanut koko päivän aurinko ja tuulikin on ollut pitkästä aikaa lempeä eikä yhtään kolea! Tänään olen saanutkin paljon aikaiseksi, kun olen istutellut ruukkuihin persiljaa, ruohosipulia ja salaattia. Olen myös säilönyt raparpereja "talven varalle", eli tunnetusti ne on syöty alta aikayksikön. En kyllä tajua, että vaikka raparpereja on iso kassillinen, niin silti niistä tulee vain ihan muutama purkillinen sosetta!


Raparpereja tosiaan oli tosi paljon, joten päätin pyöräyttää niistä myös piirakan :) Oli kyllä namia, ja veljenikin kehui sen olevan "harvinaisen hyvää" minun tekemäkseni :D Ainut vain, että minun ja veljeni tyttöystävän arviointikyky ei tainnut toimia aivan täydellisesti kun vahdimme piirakkaa uunista, koska keskikohta taisi jäädä hiukan raa'aksi. No, hyvin maistui meille kuitenkin ja tiedänpä hiukan pidentää paistoaikaa seuraavalla kerralla.


Arvtkaapa muuten miten kärsivällisyys kasvaa, kun olen täällä kesäkodissamme hiukan heikompien nettiyhteyksien päässä, kun mokkula ei löydä 3G-verkkoa. Esimerkiksi kuvien lataaminen tähän postaukseen kesti puolitoista tuntia.. Ihan totta, nuo kolme kuvaa vain ja aikaa kyllä kului enemmän kuin laki sallii. Mutta pääasia ettei yhteys katkennut kesken lataamista, silloin vasta olisinkin ärsyyntynyt!

Toivottavasti kaikkialla on ollut yhtä ihana kesäpäivä kuin täällä! :) Nyt kesäkuun ensimmäisenä päivänä, kun kesä on virallisesti alkanut, taidan vielä lähteä nauttimaan tuosta ihanasta säästä joko hölkkä- tai pyörälenkille - en ole vielä päättänyt kummalle. Aurinkoista iltaa teille kaikille! :)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

On tuo talo kyllä aivan ihanalla paikalla! Ja sinä olet ihana puuhastelija, leipomisia, puutarhahommia ja muuta mukavaa ;)

Ann kirjoitti...

silkkis, onhan tämä tosiaan: järvenrannalla omassa rauhassa, mutta keskustaankaan ei ole mikään ylitsepääsemätön matka ja muutamia naapureitakin on eli ei ihan korvessa olla :) Tykkään kyllä puuhastella kaikenlaista, huomenna olisi vuorossa taas nokkosten kuivaamista! ;)

imlacking kirjoitti...

Meillä mies teki keskiviikkona raparperipiirakkaa :).

Anna kirjoitti...

NAM, miten herkullisen näköistä piirakkaa!:) Raparperit on niin hyviä!♥