keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

Väriä päähän

Kun juurikasvu alkaa näyttää tältä, alkaa käsi automaattisesti hapuilla väripurkkia kohti. Olen äärettömän huono menemään kampaajalle, vaikka tykkäänkin yli kaiken siitä, kun joku "näplää" hiuksiani. Ja se hiustenpesun kanssa saatava päähieronta väriä poispestessä on jotain sanoinkuvailemattoman ihanaa! Siitä huolimatta olen jo reilun vuoden ajan turvautunut ainoastaan kotiväreihin, kun ne ovat hiuksiini ihan toivotulla tavalla tehonneet :)



Antakaa anteeksi ylilikaiset hiukseni, mutta netissäkin sanottiin, että väri kannattaa laittaa mieluummin selvästi likaisiin kuin puhtaisiin hiuksiin. Oikeasti!



Lauantaisia serkkumme ylppäreitäkin silmälläpitäen ajattelin pistää värin päähäni tänä iltana. Mielestäni hiuksista huomaa sen, jos ne on värjätty juuri edellisenä päivänän enkä halua sitä lookia lauantain juhliin.


Lopputuloksesta luvassa matskua huomenna, koska kuvien lataaminen todella kestää.. Nämä kuvatkin latautuivat sillä aikaa, kun olin saunassa :D Kohta voisin suunnata nukkumaan, kun tämä päivä on onnistunut aika hyvin imemään minusta kaikki mehut. Olen tänään muunmuassa polkenut pyörällä 36 kilometriä (!!) ja juossut asioilla. Pyöräillessäni muuten mietiskelin sitä, miksi ihmiset hikoilevat kesälläkin salilla spinningeissään ja muilla sisäpyöräilytunneilla, kun sama homma hoituu tuolla luonnonhelmassakin ja vieläpä paljon miellyttävimmissä maisemissa ja raikkaammassa ilmassa :)

Ei kommentteja: