keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Pikakelaus

Ohoh, melkin kuukausi kirjoittelematta! Ehkäpä tuosta tämänhetkisestä harmaasta ja sateisesta säästä on siis jotain hyötyäkin, koska sain viimein itseni blogin ääreen ja kirjoittelemaan :) Toisaalta enpä sen kummemmin aio ruveta selittelemään tätä kuukauden kirjoittelemattomuuttani, koska elämässä on muita paljon tärkeämpiäkin asioita ja jo alussa päätin, etten ota bloggailusta mitään paineita vaan kirjoittelen silloin kun siltä tunuu :) Ja nyt tuntuu - hyvää puuhaa sadepäivälle ainakin. Uskon myös, että tämän hiljaisuuden jälkeen on myös paljon enemmän intoa taas kirjoitella ja päivitellä kuulumisia tänne blogin puolelle.


Tässä kuukauden sisällä on kerennyt tapahtumaan aika paljon asioita, mutta silti tuntuu ettei mitään. Hassua. Kesälomani alkoi, hankin aussiviisumin, olemme muuttaneet "kesäkotiimme" järvenrannalle, olen ollut sijaisena, oli ensimmäiset helteet ja niin edelleen :) On muuten varmasti ihan turhaa edes mainita, kuinka paljon noista helteistä nautinkaan!



Tiedättekö muuten miten paljon ahdistaa ajatus siitä, että pitäisi vielä mennä siivoamaan Joensuun asunto vuokralaisia varten! Niin ja toinen ongelma on se, että vuokraanko asuntoni jo kesäkuussa vai pitäisinkö sitä elokuun alkuun pelkästään rokkiviikonlopun takia... Vaikeaa! Tienaisin kyllä ihan kivasti enemmän, jos saisin jo nyt kesän ajatla vuokrt, mutta toisaalta olisi niin luksusta jos rokin aikaan edistyn Joensuuhun ja siellä olisi varma yöpymispaikka. Toisaalta ihan tyhjä kämppä ei välttämättä ole niin luksusta, mutta olisipahan ainakin varmasti katto pään päällä :D Katsellaan...

5 kommenttia:

Ansku kirjoitti...

Ei muuta kuin kämppä vuokralle vaan! Niillä rahoilla voit sitten yöpyä vaikka hotellissa, jos pariksi päiväksi tarvit kattoa pään päälle. Ja tuosta postauksesi alusta sen verran, että mua ainakin ärsyttää ihan simona sellaiset bloggaajat, jotka hirveästi pyytelee anteeksi blogihiljaisuutta. Itse ainakin bloggaan itseäni varten ja kaikki lukijat ja kommentit ovat vain mukavaa plussaa. :)

Anonyymi kirjoitti...

Kyllähän asunto kannattaa ehdottomasti vuokrata. Voithan varmaan yöpyä jollakin kaverillasi elokuussa.

Hulppea "kesäasunto"! Aivan upea!

Anonyymi kirjoitti...

Hehe, ja Anskun kanssa olen samaa mieltä että mitä sitä blogihiljaisuuttaa anteeksipyytelemään, kai jokaisella on tärkeämpiäkin asioita elämässä kuin blogi ja joskus ne muut vaan vievät aikaa enemmän.

Ann kirjoitti...

Ansku: Niinpä, tuo vuokraus jo nyt kesän alusta olisi varmasti parempi vaihtoehto. Eihän sitä edes tiedä vaikka rokkiviikonlopuksi sattuu jotkut sadesäät eikä edes innosta lähteä Joensuuhun..

silkkis: Lue tuo uusin postaukseni, niin tiedät tämän "kesäkotimme" tarinan :) Kyllähän täällä tosiaan kelpaa aikaa viettää!

Kiva muuten, ettette te ainakaan olleet minua ihan kokonaan unohtaneet vaikka pientä hiljaiseloa blogini puolella olen pitänytkin. Mielestäni on vain ihan tyhmää "pakottaa" itseään kirjoittamaan jos tuntuu, että ei ole fiilistä tai yksinkertaisesti tärkeämpääkin tehtävää :)

Ann kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.